torsdag 1 april 2010
GLAD PÅSK!
Våren är på väg! Äntligen kan jag se lite gräsmatta. Den är förvisso helt blöt, jordig och brungrön men visst inger det hopp inför stundade vår! Små gröna knoppar tittar försiktigt upp i rabatten, men mina utekrukor gapar fortfarande tomt efter vintern. I påskhelgen är det dags att sätta ut några penséer, de brukar klara någon minusgrad och kallar än så borde det väll inte bli. Mysigt med påsk och ledighet. Gott med påskmat, härliga primörer och godis. Vi tjuvstartade redan i går med en snabb och "fuskig" (läs inte hembakad) påskefterätt. Använde mig av Kesella vanilj för den har en så vacker gulaktig färg, vill man hellre ha grädde kan man ta i lite apelsinjuice då grädden är vispad för att få lite gulare färg.
Du behöver;
Brownie hembakad eller färdigköpt
Kesella vanilj
Inlagda nektariner eller aprikoser
Lägg upp en lagom bit brownie på tallriken.
Ringla över kesella vanilj och lägg på nektarinen som en ägggula över kesellan.
Pudra med lite florsocker.
Ha en underbar påsk!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar